top of page

Malmö x Linwood = sant?

Uppdaterat: 19 apr. 2022

I jakten på inspiration reste vi häromveckan till den Skånska kusten och Sveriges tredje största stad - Malmö.

Staden där det talas över 100 olika språk av närmre 170 olika nationaliteter.

Och där i hjärtat av all färg, form, kreativitet, värme och nyfikenhet som Malmö bjuder på så hittar vi MJ´s, ett hotell minst lika färgstark och sprudlande som staden vars hjärta de är med och förgyller. Som de själva säger;

"We are all about maximizing the experience"

Superlativa svulstiga förhoppningar till trots, härifrån går man sannerligen inte besviken.

Se bara på bildspelet härunder från några av de fantastiska miljöer på hotellet som kommit att göra plats för så mycket livsglädje.


Och där längst inne, bakom restaurangen som mer liknar ett skyhögt orangeri, där finner ni baren - en urban oas. Missa inte om du vill inspireras att kreera något med tyg. Här har stolar och fåtöljer klätts upp i krossad sammet, klara färger och mönster från våra vänner på Linwood. Och utan att vidare gå runt gröten kan vi väl bara säga - WOW och tack för att vi fick komma och inspireras av er färgsprakande livsstil och då inte minst för oss tygnördar alla era kreativa möbel- & gardinkreationer (mer om dessa och bilder från rummen senare i veckan). Tack!

Bildspel från MJ´s, Malmö.


Mer info om Linwood finner ni under fliken "våra varumärken", och är du redan registrerad återförsäljare beställer du enkelt böcker, hängare och varuprover genom att logga in.


Kram

//Trapiche-gänget

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Trender 2024

Comments


bottom of page