top of page

Välkommen in i Alhambras värld!

Uppdaterat: 11 aug. 2022

På vår Spanienresa i början av Juni hann vi även med ett besök hos Alhambra. Deras högkvarter ligger i vackra Alicante med både havet och bergen som grannar och solen ständigt närvarande.Agentur för tapet och tyger

Vi möts av vackra sandstensväggar när vi välkomnas in hos Alhambra. Precis som deras tyger andas naturlig skönhet och lätthet speglas samma känsla i Alhambras kreativa rum.


I showroomet är väggarna mörka och lugna och framhäver de naturliga färgerna väldigt fint. Soffan klädd i Gibello tyget står och bara ser så inbjudande ut!


Agentur för gardintyger och möbeltyger

Vitt möbeltyg i linne till soffa.

Enfärgat färgglatt möbeltyg i sammet.


Under samma tak som kontoren, designstudion och showroomet finns även lagret där alla prover och tyger inspekteras och packas.


Bläddra i bildspelet för att se lagret hos Alhambra.

Här ser ni dörren in till det allra heligaste, designstudion. Fullspäckat med nyheter och hemligheter fick vi komma in och njuta av härligheterna, men kameran fick, tyvärr, stanna utanför.

Enfärgade möbeltyger och gardintyger i linne.

Ni kommer få se allt tids nog- tills dess kan vi bara säga, ni inte kommer bli besvikna!


Team Alhambra är en samlig hjärtliga och kunniga personer med passion för kvalité och vacka tyger, inte minst kunnande inom branshen. Vi kände oss verkligen som hemma hos Alhambra.

Det dröjer inte länge tills vi reser tillbaka, om vi själva får bestämma!

56 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Trender 2024

Comments


bottom of page