top of page
Harlequin_Colour4_Renew_07_Onni.jpg

Textilier

Låt oss inspirera er med de allra senaste kvalitéerna, mönster, strukturer och nyanser som passar ditt inredningsprojekt. 

Välj mellan tusentals tyger från våra  leverantörer som är de bästa i branschen på kvalitet och design.

Vi finns här för att hjälpa dig som är professionell kund att ta fram passande prover till ert inredningsprojekt, stort som litet.

Vi har den mörkläggande gardinen för alla fönster. Allt ifrån lite grövre texturer till lena, ljuddämpande tyger i många olika färger.

 Hos oss hittar du det perfekta blackouttyget!

 Vi har allt från grova linnegardiner till tjocka och lätta som vinden. Hotellgardinen som ger det perfekt lyxiga känslan.

Skira, tunna gardintyger för vardagsrum, matsal och sovrum. Köksgardiner och cafégardiner i flera olika tyg kvalitéer och mönster.

Hos oss hittar du möbeltyger för alla soffor, fåtöljer, puffar och stolar. Allt från högpresterande vattenavvisande vinyler till det lenaste sammetstyget. mönstrade möbeltyger i de trendigaste färgerna och enfärgade tyger i många olika kvalitéer och strukturer.

Kontakta oss för att få prover, information om närmsta återförsäljare eller om du som jobbar med offentliga rum vill boka ett besök för att få se våra kollektioner.

bottom of page