top of page

Kom med på en resa med nya Colour 3!

Ja, för det är just en resa man tas med på när man får se alla de fantastiska tapeterna och tygerna i nya Colour 3 från Harlequin. Du får uppleva Sidenvägen och design teamets favorittolkningar av den antika handelsvägen.


Vackra etniska och asiatiskt inspirerade mönster fungerar i harmoni, tillsammans med kvalitéer som överdådig sammet, kontrasterande texturer och en handgjord estetik.tyg till soffa, tyg till möbler, möbeltyg, färgglatt möbeltyg, inredning till vardagsrum
Claire Greenfield, designchef på Harlequin förklarar lite mer om Colour 3, "Kollektionen börjar med vår hjältedesign, "Journey of Discovery" - det är ett vackert berättande mönster, utsökt handmålat i vår studio. Som en karta över sidenvägen kartlägger designen vår resa från Babylons hängande trädgårdar och Babels torn till geishor, gudinnor och kejsare, snöleoparder, jättepandor och den mytomspunna kinesiska draken. Kollektionen innehåller också ett fantastiskt utbud av broderier, som Khorol, Kumo och Michi, som alla är influerade av hantverk som finns längs sidenvägen.”

Kontakta oss för att beställa din Colour 3 tygbok eller tapetkollektion!
73 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page