top of page

Trender 2024

Detta året kommer vara fullt av inredningsäventyr!


möbeltyg mönstrad soffa vardagsrumstapet tapet till vardagsrum Clarke & Clarke tyger tapeter Trapiche & co
Vivido, Clarke & Clarke

Vi ser att våra omgivningar blir en plats där du verkligen kan andas ut och koppla av samtidigt som personlighet och karaktär tar plats!

Släpp in naturens lugn genom att omfamna mjuka former och grönska. Inga skarpa kanter och 80talets runda och mjuka former tar plats i möbler, belysning, mattor o inredning.



tapet ALBERI favorite_borW0176/02 tapet med grönska växter på tapet vardagsrumstapet clarke & clarke tapet Trapiche & co
Tapet Alberi W0176/02, Vivido, Clarke & Clarke


För den som älskar färg - detta är er tid att skina! Djärva toner och lekfulla pasteller tar plats, och det handlar om att våga och skapa ett utrymme som berättar din egen unika historia. Mönstrade och färgglada tapeter och textilier. Layers för soffor, kuddar, gardiner och plädar!







I 2024 ser vi en vacker sammansmältning av teknik och tradition. Moderna bekvämligheter smälter samman med tidlösa detaljer och skapar en atmosfär av harmoni och innovation.


Nu har vi en fråga, vad tror ni blir en stor trend under 2024?




möbeltyg F1686/02 mönstrad soffa vardagsrumstapet W0176/02 tapet till vardagsrum Clarke & Clarke tyger tapeter Trapiche & co
Möbeltyg Melange F1686/02 Urban Fabric, Wallpaper Alberi W0176/02 Vivido, Clarke & Clarke


19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page