top of page

Borta hos Cheri-Lee

Hemma hos i all ära, men för oss och många av våra slutprodukter så är det precis lika ofta som de dyker upp på drömmiga slutprojekt «borta hos».

Ni vet platserna som liksom får en att vilja skriva om det kända uttrycket och högt ropa - hemma bra, men BORTA bäst!?

En sån plats, där det är lätt att känna hur bort är bäst är absolut iögonfallande Cheri-Lee.

Här har färg, ton och upplevelse skapats med hjälp av magikerna på *spikstudios, ett imponerande gäng inredningsdesigners btw.


I höstas tog vi turen till vår "grannby" Göteborg för att ta en spontan lunch och samtidigt passa på att se hur våra tyger från Lindwood skötte sig på platsen som vi nu hört så mycket skryt om.

Och låt oss säga som så - vi förstår vad "all the fuss is about", se bara härunder.Här har man använt sig av Omega Print (som matchar den enfärgade kollektionen Omega Plains) om vi får säga det själv, helt underbara mönster tryckta på sammetstyg i polyester.

Omega Plains kommer i över 100 olika färger, och martendales på 100,000 gör den till en av tuffaste i restaurangklassen. Och Omega print är inte ett dugg sämre. Vare sig det ska bli en sittmöbel, gardiner, kuddar, eller en ny stol till kontoret - Omega från Linwood, got you covered.


Vill du veta mer? Nu finner du enkelt dina närmsta tyg- och tapetåterförsäljare via vår karta.

Som ÅF kan du enkelt logga in och själv beställa prover, tapetböcker och hängare.

Oavsett vad tumme upp för Lindwood och Cheri-Lee eller vad säger ni?

30 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Trender 2024

댓글


bottom of page