top of page

Hola Jover & KA!

Vi är så lyckligt lottade som fick möjlighet att besöka våra vänner på Jover och KA i Alcoy, strax utanför Alicante. Spanien den här tiden på året är underbart och vi fick ett lika varmt välkomnande som den smekande vinden uppe i bergen.I den stora anläggningen uppe i bergen hiittar man allt under samma tak:

fabriken där alla Jover och KA tyger tillverkas, färgas in och bereds, lager där allla order packas och skickas,
Kontoren där all orderhantering sker, showroom, fotostudio med ett skönt kaos av alla nyheter, och självklart designstudion, where the magic happens!


Vi fick en förhandstitt på nyheter som släpps längre fram i år. Alltid lika spännande!Fransico Jover , ägare och son till grundaren, visade oss runt på hela anläggningen och berättade om deras hållbara drift. Vattenreningsanläggninen, hur de producerar 90% av den energi som de använder och 0% transporter mellan lager och fabrik, då allt ligger i samma byggnad.

I Valencia besökte vi en av KA Internationals många butiker. Ett himmelrike när det kommer till vacka tyger, sköna möbler och snygga inredningsdetaljer!Följ med in i butiken! Bläddra i bildspelet för att se alla vackra ting!
Tiden gick alldeles för fort och snart var vi tvugna att lasta all vår inspiration och packa ner alla intryck och ge oss av hemmåt igen. Det är alltid lika vedmodigt att lämna våra vänner i Alcoy men vi kommer ses snart igen!83 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Trender 2024

Comments


bottom of page