top of page

Sanderson Design Group

Idag vill vi slå ett slag för Sanderson Design Group där varumärken som Harlequin, Clarke & Clarke och Scion ingår - som vi på Trapiche & co är stolta agenter för. I Sanderson Design Group ingår även varumärken som Morris & CO, Zoffany samt Sanderson.


Denna grupp konstnärer - som man utan tvekan kan kalla dem - levererar högkvalitativa tyger och tapeter med inspiration från alla världens hörn. I detta blogginlägg ska vi titta mer på de varumärken inom SDG som vi på Trapiche & co representerar.


Harlequin


Harlequin - ett varumärke som följer trender och håller sig (och oss) ständigt uppdaterade om det senaste inom textil- och tapetvärlden, men med sin egen tappning. Designteamet strävar efter att skapa verkliga hantverk och alla mönster målas för hand med största passion och finkänslighet.


Med levande färger och uttrycksfulla mönster vill Harlequin förmedla en lycklig känsla med sitt varumärke. Att bidra till ett hem eller miljö där den som använder Harlequin's kreationer får chansen att känna sig unik, är deras ambition.


Rewild - en vågad och färgstark tema-kollektion från den senaste kollektionen Colour 3


Reflect - en modern och geometrisk tema-kollektion från Harlequin's senaste bok Colour 3

Mönstret Lotus från kollektionen Momentum


Clarke & Clarke


Clarke & Clarke är det varumärke i Sanderson Design Group som har den mest eklektiska stilen, med sin högkvalitativa- och mångsidiga design. Detta varumärke har alltid ett finger på pulsen när det kommer till de senaste trenderna och erbjuder allt från från ultra-modernt till klassiskt och glamoröst.


Exotica 2


Soren - en stilren kollektion med möbeltyger från Clarke & Clarke Vardo - luftiga, vackra gardintyger som matchar Soren


Burlington - en kollektion med inspiration från den brittiska stilen


Scion


Scion är ett lektfullt varumärke som bringar lycka till hemmet de får smycka, varje dag. Detta varumärke är optimistiskt och passar alla, varesig du gillar mycket färg och mönster eller om du hellre föredrar något enkelt.


Scion håller dig uppdaterad med de senaste tapet- och textiltrenderna. De är alltid med i sin tid när det gäller kvalitéer, färger och mönster till att skapa snygga gardiner, tapeter och inredningar.


Mr Fox - den välkända räven från Scion ar blivit varumärkets maskot

Garden of Eden29 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Trender 2024

Comments


bottom of page