top of page

Trender 2022

Uppdaterat: 10 feb. 2022

Vi älskar ju trender, de är som små karameller vi får suga på i början av säsongen och sedan spinner vi vidare och väver ihop tygerna och tapeterna från våra leverantörer för att presentera det bästa just nu. För det handlar inte om att slaviskt följa vad andra säger vi ska tycka om just nu, utan vad vi själva tycker är snyggt. Trender är roligt, de ger en vägvisning när det gäller färger och känslor och riktningen på marknaden, fast man måste komma ihåg du ska representera dig själv.


Är du svag för det pudriga, vänligt mjuka romantiska rummen där man kan drömma sig bort till en

rosenträdgård där vinden smeker blombladen och trädens höga kronor ger sådär perfekt skugga? Så bra! Ta fram det, äg det!Mjuk sammet blir ännu mjukare med en frans på kudden. Romantiskt mönster i pudriga toner Omega Print. Tyger från Linwood.The English Garden är precis som namnet antyder plockat direkt från den Engelska Trädgården. Man riktigt känna blomdoften! Tygerna från Linwood.Våga ta in de tropiska mönstren i ditt romantiska hem. Palmer och djungel möter Franska plymåer och vasen med rosor, det blir så mycket mer levande då.

Tapeter och tyger från Harlequins kollektion Color 1. (bild ovan och under)Är din stil i stället mer ren och rak. Cleana färger, inget tjafs. Arkitektur tilltalar dig och inspirationen kommer när du promenerar i stadens nybyggda delar. Visa det, visa dig, du är helt rätt!


Raka linjer och metalltoner ifrån Harlequins kollektion Color 1.


Transparant och mönster i samma gardin. Sevilla från Trapiche & co.


Nej, det strama och stilrena är inte din grej. Du gillar mönster och färg!. Det där inre barnet är ständigt närvarande och du är rädd för att inte bejaka det! Sköna krockar mellan härliga färger och mönster av alla dess slag ger den bästa blandningen. Du är modig och helt självklar! Vila i det och att du är on point!

Som en godispåse med favoritblandningen! Sammetstyg från Linwood, kollektion Velvet Wonderland.


Alla färger räknas, alla ska med! Esala kollektionen från Scion.Största trenden är du! Den är du och vad du föredrar, mer rätt kan det inte bli! Det är att utrycka dig själv, fullt ut!


//Therese

45 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Trender 2024

Comments


bottom of page